<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
January's Giveaway by Nurizyan & Farisah
written on January 05, 2014 @ Sunday, January 05, 2014 ✈



Click banner untuk join!





Assalammualaikum.

Ini giveaway ke-3 yang aku join untuk bulan Jan 2014. Asal aku aktif sangat join GA ni lol. Ingat spm tikaaaaa T_T

Ok GA ni akan tengok entry yang kreatif tapi aku ni tak kreatif. Maaf, kalau buat simple je ya.









Empunya giveaway jemput aku untuk join. Selalunya aku abaikan. Truth okay sebab aku takde banyak masa untuk ikut semua syarat yang diorang tetapkan. Tapi sekarang tengah awal tahun dan aku ada masa, apa salahnya. Lepasni mungkin blog ni dah tak aktif dan akan hiatus.

Nama pun GA kan, mestilah ada syarat-syarat yang korang kena patuhi sebelum nak dapat hadiah-hadiah awesome yang diorang sediakan.

First;


  • warganergara Malaysia
  • mempunyai blog
  • tekan banner pada entri ini sehingga habis loading klik (wajib) *seberapa byk yg anda mahu, min 2*
  • Like 1 dan 2 (wajib)
  • follow twitter Izyan (wajib bagi sesiapa yang ada twitter)
  • buat satu entri bertajuk "January's Giveaway by Nurizyan & Farisah
  • copy dan paste banner pada entri dan backlink kan ke entri ini :)
  • Tinggalkan link entri pada kotak komen entri ini sahaja
  • letakkan banner GA di sidebar blog anda
  • follow instagram Izyan (wajib bagi sesiapa yang ada ig)

Sec;

  • klik semua nombor ni, tunggu sampai habis loading (wajib)
 1 2 3 4 5 6
  • Follow semua blog sponsor
     Alis | Najihah | Zulaizat | Vidolaaa | Hafizah |Syafiqah  | Qeela | Shiedah | Eme | Mia
  • Follow semua twitter sponsor (wajib bagi yang ada twitter)
1 2 3 4 5 6 7
  • Like semua Fanpage sponsor (wajib)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
  • Like dan share gambar (wajib , pastikan tulis "goodluck" *bkn pada komen*) -akan diperiksa-
Like and share
  • Add dan follow facebook sponsor (wajib)
1 2 3
  •  Follow instagram sponsor ( wajib bagi yang ada instagram)
1 2 3 4 5 6 7 
  • Follow G+  (wajib)
G+

Cara mereka memilih pemenang;

  • Top refferal
  • Entri kretif
  • Random.org

 Now, let's see the prize!
  • Top Refferal
  • Blogslist sebulan by Najihah
  • Topup RM 5 by Syafiqah
  • Diskaun by Syarafana
  • Review Blog by Zulaizat
  • Review Blog by Alis
  • Shawl Tribal x1 by Syarafana
  • Exo-k growl pvc card x1 by Farisah Entri Kreatif
  • Review Blog by Alis
  • Kpop Button badge x1*boleh pilih group yang anda nak* by Shiedah Kpop shop
  • Blogslist Sebulan by Najihah
  • Diskaun by Syarafana
  • Shawl x1 by Hafizah Random
  • Bookmark Langkawi x3 by Nadratur
  • Header x1 by Alis
  • Review blog x3 by Vidolaaa
  • Review blog x3 by najihah
  • Bloglist Sebulan x3 byNajihah
  • Cursor x2 by Zulaizat
  • Topup RM 5 x1 by Syafiqah
  • Topup RM 5 x2 by Dayana
  • Diskaun x18 by Syarafana
  • Barang L.A Coffee x1 by Qeela
  • brooch felt x3 *untuk seorang* by hafizah
  • Exo Bag x1 by Ain kpop shop
  • Exo pencil box x1 by Ain Kpop Shop
  • Kpop button badge x2 *boleh pilih group yang anda nak* by Shiedah Kpop Shop
  • Shiseido x50 pcs by Eme liena
  • Eye mask x10 pcs by Eme Liena
  • Rice milk soap collagen x5 pcs by Eme Liena
  • Super whitening soap x5 pcs by Eme Liena
  • Majalah Epop bulan Feb 2014 x2 by nurizyan
  • Majalah Klik bulan Feb 2014 x2 by Farisah
  • Bookmark x2 by Mia

Tarikh penting;


  • 30 Jan 2014 (Tamat GA)
  • 8 Feb 2014 (pengumuman pemenang Top Refferal dan Entri kreatif)
  • 15 Feb 2014 (pengumuman pemenang Random)


Lebih 50 hadiah untuk dimenangi
Lebih 100 pemenang Dicari

Marilah kita beramai-ramai memeriahkan lagi giveaway ini. Lol ayat skema habis.
Kbye



























0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life