<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Mini Giveaway Sempena Bulan Ramadan By IzyanNazirah
written on July 09, 2013 @ Tuesday, July 09, 2013 ✈



Ehem, dah lama tak update blog kan? Sebenarnya Izyan dah rancang nak buat mini giveaway sempena bulan ramadan yang akan tiba tak lama lagi ni, dan sebenarnya semalam Izyan nak update, tapi semalam pergi keluar, so tak sempat nak update blog. 

Syarat-syarat :
  • Mesti ada blog
  • Warganegara Malaysia
  • WAJIB follow blog/twitter sponsor
  • WAJIB klik link ads sponsor
  • Follow blog saya ((tak wajib, bergantung kepada anda))
  • WAJIB like fanpage saya ((tengok di sidebar))
  • Selepas buat entry, komen URL LINK ENTRY anda di ruangan komen. Tempat lain tak dilayan.

Sponsor yang baik hati :

WAJIB FOLLOW SEMUA BLOG SPONSOR ((akan di cek))

Myra Eyra, Nur Hidayah, Nur Nabilah, Han Hanan, Nor Farhanah, Jom Singgah Shoppe, Nasya Farhana, Arni Nazira Ibrahim, Blog Erry, Nur Najwa NazryMie Lyz Neko, Azwar Syuhada, Shawl Gallery

WAJIB KLIK IKLAN ADS SPONSOR & OWNER BLOG ((tunggu sampai habis loading))

Klik Klik Klik Klik Klik Klik Klik Klik Klik

WAJIB FOLLOW TWITTER SPONSOR ((kepada sesiapa yang mempunyai twitter sahaja))


WAJIB LIKE FANPAGE SPONSOR DAN OWNER BLOG



WAJIB ADD SPONSOR DI FACEBOOK

Mariam Azhar

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life