<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Malam yang hening dan esok adalah konsert Bigbang !
written on October 26, 2012 @ Friday, October 26, 2012 ✈


Assalammualaikum.
Ini adalah gambar dari BOYFRIEND 1st Photobook ! Yaaaa >< Dia handsome. Tapi aku tak dapat nak beli book tu sebab ... sebab ... tengah pokai. Banyak benda yang aku nak beli. Hurm. Nanti dah kerja, aku beli semua album dia. Muehehe :3 Kawan aku jahat. Dia cakap 'takyah susah-susah. Kau tunggu diorang dah berpecah or nanti album dia yang terakhir, baru kau beli. Baru memory sikit'. Siot je makcik tu! Aku sumpah abang dia berpecah tak lama lagi baru tahu. Nak tahu siapa abang dia? Jeng, jeng, jeng. Dia adalah Lee Hongki dari group FT Island. Hehe.

Sekarang, tepat pukul 11.30pm. Yaaa. Aku baru balik dari kampung dalam bandar. Tak penah dengar? Meh lah datang sini. Mesti teruja punya. Haha. Makcik aku balik dari KL. So, aku nak jenguk and dalam masa yang sama sempena Hari Raya Aidiladha. Ingatkan dia stay lama sikit. Rupanya sekejap je. Masa aku datang tu, dia tengah prepare barang-barang dia untuk balik Universiti. Tsk. Sampai nya hati. Jadi kitaorang just stay kejap and nak hantar dia pergi terminal bas. Sebelum tu, aku singgah kejap pergi tempat atuk aku berniaga. Atuk aku berniaga steamboat ! So, aku pun mencekik lah disebabkan kena tinggal dengan family aku pergi sembelih lembu. Malas sebenarnya. 

Hah! Siapa pergi Stadium Merdeka esok? Untunglah dapat pergi. Aku just boleh tunggu depan komputer untuk info, gambar dan video terbaru diorang jek. Haih. Sad life ever. Wait! To hater yang memang tak senang duduk apabila membaca sesuatu yang berkaitan dengan Kpop. Baca ini dulu. Saya sebagai pelajar tingkatan 3 masih waras lagi iaitu masih tahu apa yang baik dan apa yang buruk. Sebenarnya aku bukan lah gila-gila nohh nak pergi konsert. Kalau ada duit or aku ni anak orang kaya baru lah aku pergi. Biasalah manusia. Nampak je yang jelik kat mata dia, start lah nak bash. Macam lah kitaorang ni teruk sangat. Cam biasa kita dengar Kpoppers ni yang memang nak sangat pergi sesebuah konsert or nak beli album diorang. Diorang mesti PAKAI duit sendiri. Tak MEMINTA. Walaupun aku dengan abang aku mempunyai citarasa muzik yang berbeza. LOL. Ayat yang memang skema habis. Tapi kitaorang tak pernah bertegang urat. Abang aku ni sedikit hardcore and dia suka dengar indie. Abang aku pun gila Bigbang. Sebenarnya just G-Dragon dengan TOP je. Dia suka suara diorang. Aku sebenarnya dengar semua muzik. Tapi ada beberapa artis barat yang aku tapis. Siapa dia? Nanti-nantilah aku cerita. Jadi, tolong lah yang amat sangat. Sila matangkan pemikiran anda. Kalau betul kitaorang, Kpoppers ni salah... sila tegur dengan cara berhemah. Bukan dengan nak cari gaduh. Apa kau ingat kau samseng? Nak cari-cari gaduh. Muahpuipui !

Dear Bigbang, I hope you can come to Malaysia for the second time or maybe when I'm finished with my studies ;____; My aunt ask me when I stopped briefly at her home 'Do you want to study at Korea ?' I am say yes, absolutely yes. 'So, you must study harder and smart to achieve your goal'. Yeah! I know.

Just that. Kbaiii.

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life