<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Malaaaaaaasssss ~~!!
written on October 22, 2012 @ Monday, October 22, 2012 ✈


Assalammualaikum.
Dah jangan tenung lama sangat. Dia tu dah berpunya. Haha. Dia comel ^O^

Okay. Drop to the subject. Aku memang sangat malas sesangat hari ni. Tak tahu syaitan apa yang bertenggek kat badan aku ni. Pft! Tadi aku ada masuk contest memasak kat sekolah memandangkan aku ni memang takde kerja and untuk hilangkan kebosanan kat sekolah. Kalau aku tak pergi kena membebel dengan mak. Better go. Dalam group aku ada 3 orang. Yang buat semua kerja adalah Sarah. Aku memang tak amek tahu apa-apa tentang masakan. Haha. Aku ahli memang yang memang tak berguna. Thanks to Sarah sebab buat mihun sup sedap giloss. Semua orang puji. Aku tak layak dapat pujian sebab aku just potong bahan-bahan dia jek. Nothing much than that. For dessert, we make ice cream mingled with nut, strawberry and chocolate. Tapi yang mengecewakan aiskrim tu cair sebelum dihindangkan. Memang shitto betul !Air lak buat Ice lemon tea. Boleh lah sedap and kitaorang ada letak oren. Masam giloss >< Cikgu cakap tak sedap! Ergh. Macam-macam dari kumpulan lain masak. Spaghetti, kuey tiow, nasi goreng cina, nasi goreng and amende ntah lagi satu. Aku tak tahu. Kenyang kitaorang tadi. Cikgu belum bagitahu siapa yang menang. Masa dah siap semuanya, ada beberapa group dah blah tinggal kan pinggan mangkuk semua tu. Memang ... err. Hehe. Tapi aku amek kesempatan tu untuk bodek cikgu. Hahaha. Aku memang jahat. Aku cakap disebabkan kitaorang dah tolong bersihkan semua pinggan mangkuk and kelas masak, aku mintak jasa baik cikgu untuk bagi markah lebih. Sedangkan aku tak buat apa-apa. Yeah! Me so pemalas.

Nah, esok ada sembelih lembu. Entahlah. Ceramah kot. Sabtu ni ada date dengan Fahira. Aku kena jadi orang 'ketiga'. Faham tak (?) LOL. Anda budak kecik lagi. Tak payah amek tahu. Nak minta duit mama untuk beli headphone. Yeah! Lama mengidam. 3 Nov pula pergi merayap dengan member dekat Endau Rompin untuk lawatan. Jyeaaahh ! Aku mati-mati ingat sekolah aku takde budget untuk bawak pelajar dia pergi jalan-jalan. Haha. K. Ni agak biadap.

Tangan aku sakit ;'( Ni semua mesti sebab semalam. Aku tersangatlah bengang and cara aku lepaskan geram adalah dengan menumbuk dinding sebanyak 3 kali. Bukan perlahan aku tumbuk. Boleh tahanlah kalau dah sampai merah-merah camtu. Semalam ada movie 19 nineteen. Pelakon TOP and Seungri. Abang aku jahat. Dia cakap muka TOP gila tak handsome. Haha. Rambut dia kebawah. Memanglah.

Just that. Kbaii.


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life