<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
I'm back from hiatus ~!
written on October 16, 2012 @ Tuesday, October 16, 2012 ✈


Assalammualikum.
Rindunya dengan Youngmin >< Dia dah potong rambut and muka dia sekarang cam puppy. Hahaha. But he more adorable now !

As everyone knows that PMR have ended yesterday. I'm not take kadazan or Iban today. lol. Seperti yang dijangka bahawa periksa tahun ni tersangatlah awesome ! Semua aras tinggi .__. Speechless ! Nasib baik aku dapat jawab dengan tenang. Selama tiga tahun aku jadi budak sekolah menengah, PMR adalah peperiksaan pertama yang aku tak pernah .... meniru. Hahaha. Sepanjang aku bergelar budak menengah, aku tak pernah jawab periksa tanpa bantuan. Yeah! Sebab aku ni malas nak berfikir. Alhamdulillah, time PMR tak. Sekarang aku kena prepare diri untup menghadap result lak. Er ! Okay. Stop! Don't think about the result now. Relax your mind ~~

Masa PMR aku dah susun jadual aku untuk benda yang aku nak buat lepas exam. Now, aku tak tahu apa yang aku patut buat. Biar aku ingat balik.  
Aku kena download video lagu. Buat fanfic. Edit gambar. Handle fanbase/fanpage. Hurm ape lagi eh? Ah! Aku nak tengok citer Korea !
Yang pasal fanfic lak, aku dah rangka semua cerita yang aku nak buat masa aku hiatus. Banyak gak lah. Ada 5 buah cerita aku rasa. Ber-episod.

Lepas habis sekolah untuk tahun ni, aku nak pergi KL ! Yeay ! Shopping time. Borong barang kpop. Haha. Aku bukan budak pompuan yang suka shopping tempat jauh semata-mata nak beli beg, kasut and baju. Sebab tempat aku pun ada jual benda tu semua. Mana lah tahu masa aku pergi KL ada concert KPOP. Muehehe :3 Boleh join !

So, itu jelah aku boleh post sebab aku takde mood langsung nak menulis. Esok aku sekolah and esok adalah hari terakhir aku tengok textbook kat rumah ! Yeay ! Aku ingat nak masuk competition yang cikgu buat nanti. Hehe

Just that. Kbaii


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life