<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Deactivated & Semi - hiatus ~!
written on September 03, 2012 @ Monday, September 03, 2012 ✈


Assalammualaikum.
Jumpa Gif ni secara tak sengaja masa online facebook tadi. Youngmin buli adik dia. Hahaha. Boleh pulak dia cakap 'yes' lepas baling bantal tu kat twin dia. Muehehe :3 Sikap dia sama ngan aku. Biasalah kalau ada chemistry dengan aku. Haha.

Aku dah habis baca novel M.A.I.D ! Yeaaaahhh ! Akhirnya. Seriously, cerita dia romantik habis tanpa kata-kata pujangga segala bagai tu -.- Aku tak suka ! Lepas ni aku dah start study, takde online online dah. Parents, makcik and orang sekeliling aku dah start membebel dengan aku. Err. Fedup betul ! Aku dah cakap yang hari ni adalah hari terakhir aku online. Takut noh aku tak study. Baru online bape minit, start lah hantar message tanya bila nak belajar? Bila nak belajar? Haih. Yalah makcik. Kejap lagi aku belajar. No more surfing internet, kpoppers, playing, reading or something else except study and do revision. Abang aku yang nak trial STPM hari rabu ni tak nasihat lak. Dia tu 24 jam online. Kalau tak kat laptop kat handphone dia. Err.

Hari ni secara rasminya aku akan deactivated facebook , twitter and of course my blog ! Yang tadi tu just meluahkan perasaan je. Aku bukannya tak suka orang nasihat kat aku. Aku tersangatlah suka sebab diorang amek berat kat aku. Hehe. Cuma aku ni memang tak suka orang yang membebel ni. Its kinda like .. err. So, jangan rindu-rindu aku lak lepas aku tak online ni eh. Kejap je. Sebulan je aku tak update blog. Lepas je PMR, 24/7 aku online. Hehe. Aku dah plan lepas je pekse aku nak buat fanfic aku yang tertangguh tu. Nantikan okay ^^

Just that. See you guys next month on October. I'll be back.
Kbaaaii. Annyeong, Youkoso, Assalammualaikum !


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life