<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Selamat Hari Raya ~!
written on August 17, 2012 @ Friday, August 17, 2012 ✈


Assalammualaikum.
Akhirnya. Aku terbuka hati nak update blog yang dah bersarang ni. Tak silap aku, kali terakhir aku update .... 3 hari sebelum puasa. LOL. Dah sebulan lah kalau camtu. Ngee !~

Drop to the subject. Lagi 2 hari nak raya. Asal aku rasa excited eh. Sedangkan aku ada PMR lagi 2 bulan. Haih ~! And aku tak dapat nak solat terawih hari-hari disebabkan sifat malas yang menebal kat dalam diri aku. Haha. Kenapa aku punya ayat skema gila. LOL. Esok aku dah balik kampung. Jyeaahh Dah prepare untuk hari raya? Aku on the way. Hehe. Tahun ni baju kurung aku warna purple. Siapa sama warna dengan aku? Angkat tangan ! *lepas tu taip* Hah ! Minggu lepas hari khamis sampai hari rabu aku ade trial PMR. Fuhh ~! Alhamdulillah boleh jawab semuanya. Tapi sekarang ni aku takut math aku fail lagi. Hurm. Takut k takut. Sesiapa yang cakap math senang giloss nak mampusss. Meh cik nak habaq sikit orang. Lain orang, lain otak tau. Nanti jemput-jemputlah datang rumah. Aku bagi makan kuih je.

p/s: Boyfriend debut dekat Japan.

Just that, Kbaii.

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life