<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Showdown 2012 !~
written on July 05, 2012 @ Thursday, July 05, 2012 ✈

 

Assalammualaikum.
Wootwoot!! Gambar Youngmin dengan twin dia >.< Aigoo! Tengok reaksi diorang bila Minwoo buat aegyo. Hahaha. Tengok cam twin tu dah tak janggal untuk bercakap. Yeah ! Youngmin comel, youngmin comel.

Sape tengok showdown semalam? Okay, aku tahu aku tak nampak -.- Muehehe :3
Semalam aku ada tuisyen and balik pukul 9.30 yang sepatutnya lah. Tapi cikgu tu suka lepaskan kitaorang lambat. So, dalam pukul 9.45 sampai rumah. Disebabkan nak tengok B.A.P, aku lari-II balik rumah. Haha. Cam budak kecik >.< Nasib baik tade orang nampak. Tunggu punya tunggu still tade B.A.P perform. Annoying betul lah. Rupa-rupanya dah nak habis showdown baru ade. Brr. Kalau camtu aku tak payah lari cam pertandingan marathon. Akhirnya BAP pon buat persembahan. Fuhh.

Klik gambar untuk lebih clear

Performance B.A.P so daebakk ! Diorang tak miming pon. Tapi yang aku kecewa sikit. Cehh kecewa. Puihh. Haha. Time diorang nyanyi suara diorang tak berapa clear. Yelah mikrofon nya tak lekat betul-II. Aku tengok bila Kpop group perform mesti diorang lekatkan betul-II. Tapi asal lah Malaysia ni tak buat camtu. And masa dah habis diorang perform bukan nak bagi chance untuk diorang cakap. Terus 'halau' turun pentas. BAP ni dah lah jarang datang sini. Bagi lah chance kat diorang bagi sepatah dua kata kalau ye kot kesuntukan masa. Hurm. Sabar jela. Tapi performace diorang memang DA BEST & AWESOME !

Yang dapat champion for Showdown 2012 is Dem Lepak Boyz. Dari start showdown aku dah undi Project Elementz sebab ada sorang yang badan fleksible tu. Hehe. Jelly aku dengan dia. Tapi bila aku tengok DLB perform dengan smurf-II segala bagai tu. Aku start suka diorang suka. Comel giloss budak tu >.< Haha.

Bulan ni banyak group Kpop yang buat comeback. Cam Super Junior yang buat comeback semalam dengan lagu 'Sexy, Free & Single'. Best. ZE:A, Nuest, LedApple, Jewelry, BEAST, 2NE1 dengan lagu 'I Love You' tak tahu bila released secara official. 





p/s: Ingatkan nak pegi rumah makcik aku tapi mak aku malas sebab penat -.- Alahai. Baru nak jumpa makcik aku yang baru start cuti semester tu. Hurm. Kena tangguh lah camtu.

Just that. Kbaii.




Labels: , , ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life