<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Ramadhan nak menjelang ~!
written on July 16, 2012 @ Monday, July 16, 2012 ✈


Assalammualaikum.
As you can see, Ramadhan has come back. Alhamdulillah, tahun ni kita dapat lagi sambut bulan yang penuh suci dan penuh keberkatan. Dah sedia untuk puasa penuh tahun ni? Aku dah lama ready. Insyaallah.
Tahun ni aku ada azam. Azam apa tu? hehe. Nak tahu jek. Tahun ni aku nak puasa penuh and nak buat solat terawih sepanjaaaaaaanng puasa tu. Kalau takde halangan, aku akan buat. Puasa sabtu ni kan? So, korang makan lah puas-puas time belum puasa ni eh. Kang kalau dah puasa, jangan nak ponteng puasa. Aku percaya yang baca entry ni semua dah tahu camne nak puasa kan :P Jangan nak mengelat eh.

Nak story sikit. Tadi kat sekolah aku ada nampak budak laki hisap rokok kat tandas. Tapi takde sorang cikgu pon time tu. Tapi asap rokok tu bau dia kuat kot. Takkan lah bilik guru tingkat 2 yang betul-betul hadapan dengan tandas laki tak bau kot. Menyampah giloss aku. Aku paling paling paling benci dengan bau asap. Tak kira lah asap motor ke, kereta ke asap sampah ke, lagi-lagi asap rokok. Memang boleh membunuh mood aku betul.

Ada lagi satu cerita yang boleh buat aku gelak. Tadi masa aku tunggu bas aku, aku ada nampak satu pasangan ni naik motor. Diorang tak pakai topi keledar. Tiba-tiba diorang berhenti kat tepi jalan. Aku ingatkan awek dia nak turun. Rupa-rupanya diorang nak pakai to pi keledar sebab depan sekolah aku tu ada polis yang jaga. Aku ketawa lah. Spesies manusia camtu pon ade eh. Diorang lebih takut polis berbanding dengan nyawa diorang sendiri. Moral of story, sayangilah nyawa anda ^-^

p/s: Crush aku dah activate balik fb dia and dia ada twitter rupa-rupanya. lol xD

Just that. Kbaaaiiii ~~

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life