<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
3 benda terjadi dalam satu hari ~!
written on July 06, 2012 @ Friday, July 06, 2012 ✈


Assalammualaikum.
Wootwoot! Youngmin handsome. Ni gambar untuk photocard for Bestfriend at Japan. Jahat punya boyfriend. Malaysia diorang tak nak pergi lak -.-

Okay. Nak cerita lak skang. Tadi aku kena panggil masuk bilik disiplin untuk kedua kali. Seram. Aku pernah cakap yang aku tak nak jejak lagi kat sana. Takut. Aku tak tahu kenapa tapi aku kena panggil sebab sanggul. Aku rasa dah cukup bawah. Kalau nak bawah lagi memang rambut aku terlepas lah camtu. Nak tak nak kena ikut gak cikgu tu. Aku tengok budak form 4 & form 5 punya tudung. Aku rasa diorang punya lagi tinggi dari aku and memang terang-terangan tinggi. Memang hati aku tak puas hati. Aku punya rambut panjang plus tebal sebab tu kalau pakai tudung, nampak macam aku 'sengaja' tinggikan. Err. Aku tak tahu kenapa cikgu tak berani nak tarik budak form 4 & 5. Bila aku tanya kenapa. Mesti cikgu cakap yang diorang ni dah besar, dah pandai fikir yang mana 'baik yang mana 'buruk'. Hurm. Macam tu rupanya sistem undang-undang kat sekolah.

Bukak topik lain lak. Hari ni birthday crush aku. Ahhhh ! aku tak tahu pon. Kelas aku dengan kelas dia sebelah-sebelah. Dia form 5. Masa aku tengah belajar aku dengar kawan kelas dia nyanyi lagu Happy Birthday.  Aku dah 'WHAT?!' macam mana aku tak tahu ni. Aku tanya budak yang kenal dia. Betul ke birthday dia hari ni and dia jawab ya. Asal lah kau tak bagitahu awal-awal? So aku masa rehat aku cakap wish aku pada dia. Tapi bukan direct. Adalah aku buat something. Sampai skang aku takut >.< Aku buat apa sampai takut? Sorry, cant tell you.

Cerita lain. Tadi balik dari sekolah hujan lebat. Aku pon tunggu kat kantin sementara tunggu hujan reda. Tapi still lebat sampai aku kena tinggal dengan uncle bas aku. Err -.- Lain kali tengok lah kalau-kalau ada budak tak cukup kat dalam bas kau ! Ni tidak. Main tinggalkan je. Terpaksa lah aku naik bas awam. Bas tu just hantar kat depan. That's mean aku kena cari transport lain untuk balik rumah. Selalunya ada cab. Tapi disebabkan tadi semua lelaki sembahyang jumaat, jadi takde lah. Aku kena balik jalan kaki. Kalau dekat takpe lah jugak, tapi ni tidak jauh nun disana and rumah aku jauh nun disini. LOL xD Bahasa apa aku pakai ni? Hahaha.

Just that. Tangan aku penat nak menaip. 2 jari aku dah cedera sebab kena api.
Kbaii.


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life