<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Whoah !!
written on June 22, 2012 @ Friday, June 22, 2012 ✈


Assalammualaikum.
Alololo tomey-tomeynya kucing ni. Tak sengaja terjumpa gambar anak kucing ni. Aku cari bahan untuk folio Geografi, tapi jumpa ni lak. LOL.

Hari ni aku kena masak. Whaatt ! masak? First time masak sendiri. Selama ni aku just tolong mak aku je, tadenya aku nak masak. Aku lupa nak keluarkan ikan kat dalam fridge, still keras lagi. Haha. Parents aku cakap, diorang akan balik hari sabtu malam. Hurm. Nampak benor nak gi jalan-jalan. Anak dia kat sini kena tinggal. Uwaaahhh !

Hah. Esok ada 'Hari Terbuka' kat sekolah aku. Abang aku akan gantikan mak aku untuk amek result. Jangan lah sampai abang aku ni membebel or berlagak depan aku lepas tengok result aku. Dah lah math aku just dapat ... hurm tak nak metion kat sini. Mentang-mentanglah dia dah pandai math, toksah nak berlagak depan aku lah ! Hurm. Eh. Aku ada jaga gerai sorang cikgu ni, nama dia Cikgu Saadah. Cikgu tu jual rojak petis. Ustazah Raudah mintak tolong dengan aku siapa yang volunteer nak jaga gerai, ingatkan gerai ustazah. Jangan lupa, kalau kau ni suka giloss dengan rojak petis ... beli banyak-banyak ya ! Hehe.

Dah tak tahu nak buat apa lagi. Ngantok -.-
Kbaii.


2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life