<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Masak ~!
written on June 25, 2012 @ Monday, June 25, 2012 ✈


Assalammualaikum.
Penatnya hari ni -.- Tak cukup tidurlah. Hurm. Kita tukar topik lain lak lah. Tadi kat sekolah aku kena masak kek. Hehe. Untuk KH ERT. Aku pilih buat kek coklat. Yang lain ada yang buat kek permaisuri, biskut coklat and cornflakes. Aku tak dapat nak makan kek coklat sebab keknya belum masak lagi. Cikgu cakap esok je makan. Cornflakes yang Sarah dengan kumpulan dia buat sedap. Aku paling suka makan kek permaisuri sebab dia manis walaupun masin sikit. Muehehe :3 Yang biskut coklat lak pahit giloss. Aku just makan satu je. Maybe diorang tersukat coklat lebih kot. Tu yang pahit sangat.

Hari jumaat ni ada sukan tahunan. Aku tak masuk apa-apa acara pon macam tahun lepas. Kali terakhir aku ikut pertandingan masa form 1. Ingatkan nak masuk lompat tinggi tahun ni, tapi masa hari sukantara hari tu aku tak datang sebab ... 

1. tade kawan
2. hujan
3. cikgu mesyuarat.

rupa-rupanya ada sukan gak haritu *flips table* Aku punyalah kempunan nak lompat tinggi, tapi tahun ni pon tak dapat. Mungkin rezeki aku tahun depan lah. Hurm. 

Hari jumaat tu jugak aku akan pergi kem kat Kota Tinggi untuk PMR. Sukan tahunan habis pukul 12.00, dalam pukul 2.30 aku kena datang balik sekolah untuk pergi sana. Tengok penat tak penat aku time tu. 

p/s: tempat aku dah hujan ~~
woohoo ! boleh tidur .____. itupun kalau mata ni nak terlelap lah ..
mata aku susah nak tidur waktu petang.

Just that. Kbaiii.


1 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life