<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Mid-year exam result !
written on June 18, 2012 @ Monday, June 18, 2012 ✈



Assalammualaikum.
Penatnya -.- almaklum, baru balik sekolah. Aku rasa teruja nak update hari ni. Muehehehe :3
Cantik betul lah siapa yang edit gambar ni >.< jeles aku. Aku curi sebenarnya gambar ni. Hehehe.

Semalam aku baru tengok result mid-year exam aku. Nak tak nak je tengok sebab aku ade fail. Terpampang je result aku kat depan laptop ni, aku cam nak jerit je. Keseluruhan markah aku adalah LULUS! Math aku yang gagal tu cikgu naik kan untuk jadikan aku lulus. Aku gembira giloss. Ya Allah, keluar air mata time tu. Seriously, alhamdulillah. Tak sia-sia aku doa. Hari ni aku tanya cikgu math aku pasal benda tu and nak cakap terima kasih tapi cikgu cakap tak tahu -.- Hurm. Apapun aku bersyukur sangat. Masa 1st exam, keputusan aku fail. Bulan ni lak cikgu nak streaming kelas, lagi kecut aku. Bila dapat keputusan, aku just cakap aku akan keluar dari kelas ni gak. Hurm. Dah nasib. Tapi sekarang, aku akan buat better dari pertengahan tahun ni sebab aku ada beberapa bulan lagi sebelum menghadap PMR. Takut k takut.

Sabtu ni ade 'Hari 'Terbuka'. Masa aku dapat fail, kalau boleh aku tak nak beritahu pasal hari tu. Bila lulus aku jadi excited nak beritahu. Muehehe :3 Takdelah takut sangat. Hari tu jugakkan ada buat jualan. Aku jaga gerai 'Seni' sebab aku kelab Seni. Cikgu cakap nak jual keychain. Hehe. Tengah cari budak yang pandai lukis. Walaupun aku budak kelab seni, tapi bab lukis-melukis ni masih tak berapa mahir. Tapi aku suka mewarna. Kalau ada competition mewarna, aku mesti nak masuk. Bila dah form 3, aku jadi sangat malas .____.

Tadi kat sekolah, budak kelas aku kena masak. Untuk ERT je. Hehe. Masak kuih tapi hangus last-II nya. Aku still bau kuih yang tadi aku masak. Uwaahhh ! Masa buat budak-II ni bising nak makan, nak makan. Tapi bila dah siap terus blah. Tak jamah pon. Sebabnya nak balik. Kesian makanan tu di bazirkan .____.

Dah habis merepek hari ni. lol. aku sambung esok *tak janji. 
Hehe. Kbaii.

Labels: ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life