<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Hari Terbuka 2012 ^-^ Jyeahhh !
written on June 23, 2012 @ Saturday, June 23, 2012 ✈


Assalammualaikum.

Tadi pagi baru je selesai hari terbuka dan hari keusahawaan. Seriously, badan aku dah nak lenguh giloss. Ingatkan balik rumah boleh lah berehat, tapi tak dapat *amek tisu* Parents aku tade and banyak kerja yang tertangguh kat rumah. Hurm. Sabar jela. Aku tak tahu pulak kalau jualan-jualan ni best. Sebab aku tak penah merasa. Kalau ya pun, ikot ayah and mak aku pegi pasar malam. Tade feel. Muehehe :3
Aku tadi jual rojak petis. Aku bet mesti tak habis rojak tu. Haha. Yelah, kalau pagi-pagi ada ke orang makan? Kitaorang start berniaga dari pukul 8 hingga 12. Time pukul 8, adalah jugak yang beli. Masuk je pukul 8.30 tade orang pon yang beli sampai pukul 10. Haha. Kesian. Kan abang aku yang kena amek report card aku menggantikan mak aku. Aku cakap datang pukul 10 tapi dia datang pukul 11. Lambat betul bersiap. mengalahkan pompuan. Annoying .____.

Ni pasal benda lain lak aku nak cerita. Baru malam ni aku bukak fb sebab semalam sampai tadi petang tak sempat. Aku ada lah ternampak satu status yang membuatkan aku rasa annoying giloss budak tu. 

"Apa yang perempuan minat sangat kat artis K-Pop ni . Kencing pun tak cebok :) Eee . Lelaki melayukan ramai"


Pelik je aku dengan yang spesies ni. Camne dia boleh tahu yang diorang tak cebok bila dah kencing? Adakah kau pervert? LOL. Aku kat sini, yang sedang menaip ni nak jawab soalan yang ntah apa-apa dari insan yang bergelar lelaki.

Soalan 1:
Kenapa kitaorang yang perempuan ni suka sangat kpop?

Jawapan:
Dari pada kitaorang pegi sosial, hisap rokok, berpeleseran and sebagainya. Aku rasa minat Kpop is better that that. Keburukan lepas aku minat Kpop. Aku rasa tade. Alhamdulillah, walaupun aku minat Kpop .. aku still tak tinggal sembahyang and aku still bole baca al-quran dengan lancar even hari-hari aku dengar lagu diorang.

Soalan 2: Lelaki melayukan ramai?

Jawapan:
Oit! Hang ingat aku minat Kpop sebab nak cari suami ke? Aku minat Kpop semata-mata sebagai hiburan. Adakah kau suruh orang yang minat Kpop ni kapel dengan orang melayu? Tahu tak yang couple itu HARAM. lol.

Dah lah malas nak bertingkam lidah dengan seseorang yang aku tak tahu apa yang aku dapat kalau bercakap pasal benda ni dengan dia.

Just that. Kbaii.

4 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life