<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Esok dah sekolah :')
written on June 09, 2012 @ Saturday, June 09, 2012 ✈


Assalammualaikum.
Tengok twin tu ! Haha. Comel kan? Gambar dah lama ni.

Esokkan esokkan dah sekolah. Alahai, cam nak nangis jek :'( Haha. lol. Yang pasti cikgu akan bagi result exam mid-year. Uwaaahhh ! Camne ni. camne ni. Steady tika, steady. Apa yang aku boleh buat sekarang, tawakal jela. Takpelah, aku kan dah buat sehabis baik. 

Hah. Tadikan, adakan, ada budak tu perangai cam hantu >_<


Budah ni hah. Yang lain back up aku tu, kawan. Aku tak nak mention nama dia sebab takde gunanya kalau aku bergaduh ngan budak yang tak menggunakan otak untuk berfikir. Dia ni ketua kelas and dia ni laki. Aku tahu kalau dia ni tengah marah, dia main hembus je perkataan yang tak senonoh. Dia ni jenis yang tak bole kalah. Kalau bergaduh, dia mesti nak menang. So, daripada  aku penat type, lebih baik aku buat donno. Dia cakap esok nak buat aku arwah. Kita tengok siapa yang jadi arwah esok. Aku ke dia. 

Okay, sambung topik aku balik. Lepas naik sekolah, aku mungkin jarang buat entry baru. Sebab aku malas. Hahaha. Kalau nak cakap aku busy dengan buku, memang tak nya. Aku busy dengan Korean drama. Haha.

Seminggu ni aku cuti, aku just baca novel and komik. Takde nya aku nak baca buku. Nampakkan betapa malasnya aku ._____.

Just that. Kbaii.
Assalammualaikum and annyeong !



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life