<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Cuti Buat Fanfic ^-^
written on June 01, 2012 @ Friday, June 01, 2012 ✈


Assalammualaikum. Hella strangers *wave hand.
Boring. Tu je yang aku boleh cakap. Tak tahu nak buat ape. Nak baca komik malas. Nak baca buku lagi lah malas .____. Online ... hurm.
Nasib baik ada makcik tersayang kat rumah sekarang. Boleh lah ajak berbual. And aku ingat nak buat fanfic  >.< Tapi bukan sekarang. Start minggu depan lah sayang. Ni blog nya kalau nak baca ye ^-^ Bagi lah comment yang memberangsangkan sekali. Ni first time aku buat fanfic. Jadi, kalau hampeh sangat, cakap tau. Nanti aku perbaiki. Aku nak buat fanfic sebab aku banyak baca komik and novel. Dapat lah ilham nak buat lepas baca fanfic akak Kpopper ni.

Aku rasa aku merepek je dari tadi. Aku dah pening bila baca ayat atas tu.
blogger fanfic ! <------ klik ni untuk review. Thanks to akak Nabila Faridz sebab sudi nak tolong edit kan. Thousand thanks to you sis !

Tu je kot. 
Assalammualaikum.


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life