<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Comeback after several day :')
written on June 07, 2012 @ Thursday, June 07, 2012 ✈



Assalammualaikum.
Tadi petang bukak fb je, nampak gambar ni. Excited giloss aku. Gambar ni adalah teaser diorang untuk lagu yang baru. Diorang akan comeback 14th June ni. Maknanya khamis minggu depan. Yang sedihnya aku tak dapat nak tunggu pukul 12.00 tepat time syarikat diorang reveal kan video ni. Uwaaaahhhh TT^TT AKU NAK TENGOK SANGAT.

Tajuk atas tu takde kena mengena dengan Boyfriend, kalau ya pun .. mestilah 'Comeback after several month'. Muehehehe :3 Baru hari ni aku dapat update, selepas banyak rintangan yang harus kujalani ~~ Alahai sedihnya ayat. Bukan sebab malas tau tapi sebab SIBUK. Aku cam nak nangis je bila tengok blog, bukan blog ni tapi 'Blog Yang Ini' Cam dah jahanam je aku buat. Menangis aku nak ubah benda tu semua. Patutnya aku publis fanfic dari hari Isnin lagi .. tapi. Hurm. Aku dah privatekan blog tu. Aku akan edit sebelum publish.

Selain itu, aku patutnya boleh update blog ni hari-hari memandangkan aku ada cuti seminggu. Bagi budak yang tak amek pekse PMR atau SPM, korang memang cuti 2 minggu ._____. *menyampah. 9th Jun ni, birthday Hyunseong !


Dalam Boyfriend, dia adalah main vocal. Seriously, suara dia sedap ! Tadi aku bergaduh dengan kawan aku pasal birthday dia. Aku cakap birthday dia hari sabtu ni, tapi dia cakap ahad ni. Aku rasa dia salah tengok calendar lah. Gaduh sayang jek. Hehe.

Minggu depan dah start dah sekolah, malasnya .____. Lagi 4 hari je tinggal. Aku dah lah tak sentuh apa-apa kerja sekolah yang cikgu bagi. Aku pun tak tahu mana kerja sekolah yang aku campak tu. Sampai sekarang tak cari. Haha. Habislah. Dah nak sekolah baru tergesa-gesa cari. Tulah sifat aku yang tak boleh kikis dari kecik. Suka buat keje last minute. Haih ! Nak PMR lagi, tak prepare apepon. Aku cakap nak amek engineer, tapi study malas. Apa nak jadi pon tak tahulah !

Insyaallah, sebelum bulan puasa aku akan berubah. Insyaallah ! Tolong doakan ya ^-^ Awak semua baikkan? Hehe. Esok aku akan update lagi berjela-jela *tak pasti. Muehehe :3

Just that. Assalammualaikum.
Ppyong !



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life