<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Boyfriend Comeback Stage !
written on June 15, 2012 @ Friday, June 15, 2012 ✈


Assalammualaikum.
14 Jun adalah hari yang aku nanti-nantikan. Boyfriend comeback dengan lagu baru. Tengok twin tu. Muka memang tak jauh beza. Hehe.

Aku sedih bila tak dapat tunggu MV Love Style keluar pukul 12 pagi sebab sekolah. Kenapa lah diorang tak keluarkan time aku cuti ? Hurm. Balik je rumah, aku terus search ' Boyfriend - Love Style HD '. Tak jumpa. Rupa-rupanya MV diorang belum keluar lagi, khabar angin mengatakan yang MV tu keluar 19 Jun ni. Lama tu and hari Isnin pulak tu. Hurm. Lagi menyampah. Tapi, semalam diorang ada comeback stage kat Mnet Mcountdown, kenapa diorang tak kuarkan je kalau camtu. 

Malam tu, aku pun main lah twitter, tengah tweet-tweet tu .. tetiba ada satu fanbase tweet MV Love Style have revealed. Aku dah cam nak jerit je time tu *itupun kalau tade orang kat rumah. Terus aku tekan link tu and aku cam nak naik gila je ! Starship jahat sebab main-mainkan kitaorang. Siot je kan ! Tapi yang bestnya aku dapat tengok dalam masa diorang keluarkan. Bangganya ! Muehehe :3

Mini album track list Boyfriend :



01. I’m In Love
02. Love Style (러브스타일)
03. Super Hero
04. 소나기 (One Day)
05. 완전한 여인 (Wonderful Girl)
06. 쉽게 보지마 (Do)
07. Love Style (Inst.)


Boyfriend - Love Style MV HD



Semua lagu dalam mini album Boyfriend aku dah dengar. Semuanya best. Lagu favorite aku Love Style dan Super Hero ! Lambat betul diorang comeback .____. Lama aku tunggu. Bulan lepas diorang baru debut kat Japan. Semua style rambut pon dah berubah ikut fesyen Japan. Seriously, tak sesuai. Especially Youngmin .____. tak kena langsung. Hahaha.


Just that. Kbaii.
Assalammualaikum and annyeong guys ^-^



Labels: , ,


2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life