<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Baca novel time waktu pelajaran :')
written on June 19, 2012 @ Tuesday, June 19, 2012 ✈


Assalammualaikum.
Album boyfriend yang terbaru ! Tak boleh beli ... sebab takde duit >_< Uwaahhh ! Album debut sampai lah mini album, aku takde langsung. Mahal punya pasal. Hurm.

Masa cikgu mengajar kat depan tadi, aku baca novel kat belakang. Hehe. Takde adab punya anak murid. Aku buat jenayah ni. Dari masa pertama sampailah nak balik, aku baca novel je. Semalam aku tidur lambat sebab nak baca novel. Sekarang mata aku dah jadi mata panda -.- Sakitnya >.<

Aku rasa bersalah sangat sekarang. Bukan sebab baca novel kat kelas tapi tadi ada sorang pakcik ni tunggu anak dia balik. Laki. Aku pon yang suka menyibuk ni katalah anak dia dah balik. Sebab aku nampak dia balik naik kereta wrna merah. Last-last budak tu rupanya belum balik lagi. Aku dah takut giloss. Sebab buat kesalahan. Uwaahhh ! Mintak-mintak lah budak tu dah balik. Seriously, aku rasa cam nak cuti sebulan sebab takut and malu. Nasib baik esok aku ada kelas ELIT and aku ada sukan. Takdelah aku kena tunggu kat tempat biasa.

Aku kan sebenarnya kan malas nak pergi sukan esok .____. bukan sebab malas tapi takde kawan. Kawan aku kena pergi pameran Teknologi dan Science kat Persada esok. Malasnya. Dah lah sorang-sorang. Hurm. Terpaksa pergi gak sebab aku dah bagi nama kat cikgu. Kalau aku tak pergi, tak pasal-pasal cikgu tu pancung pulak kepala aku. Ngeri ! Muehehe :3

p/s: Mintak-mintak pakcik tu lupa pasal hal tadi. Takdelah aku ngeri bila nampak pakcik tu.

Just that. Kbaiii.

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life