<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Sibuk ^-^
written on May 18, 2012 @ Friday, May 18, 2012 ✈


Assalammualaikum and Annyeong for stranger !
Gambar ni dah lama aku download and aku tahu benda ni Gif. Tapi bila kat laptop dia tak bergerak. Jadi aku buat dunno je. Tapi .. tapi .. sekarang dia bergerak *happy children.


Actually, aku tak nak online buat 2 minggu. Tapi disebabkan aku tak tahu nak buat apa sekarang and laptop kat depan mata. Apalagi, aku capai jela. Hehe. Tapi aku just update sikit je. Esok aku nak update pasal Sambutan Hari Guru kat sekolah aku. Happening giloss ! Nak tahu? Wait for me tomorrow chingu-ah :D

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life