<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Shopping Time !
written on May 03, 2012 @ Thursday, May 03, 2012 ✈



Hello peeps ! Hari ni tak mao cerita sedih-II lagi. Hari ni kita just enjoy! Hehe :) Buang tabiat. 
Story pertama, ade sorang cikgu kelas aku stalker blog aku ni >___< camne ni? Haha. lol.
Nasib baik aku tak pernah couple, jadi tak adalah aku update pasal cintan-cintun ni. Geli jek.

So, pada cikgu yang dikasihi .... just nak cakap Assalammualaikum ! hehe. Cikgu jangan lah beritahu budak-II kelas saya tentang apa yang saya update kat sini tau. Tolong lah ~~~ *begging

Story kedua, hari ni nak pergi shopping dekat Angsana ~~ Yehaaa ! saya sebenarnya nak pergi barang sekolah, bukan shopping *muka innocent Dah lama tak keluar pegi jalan-jalan. Lepas ni dah kena struggle untuk mid-year yang semakin menghampiri. Aku banyak kali doa supaya tak ada lagi yang gagal. Insyaallah. Tolong doakan ya sesiapa pun anda :)

Story terakhir, tadi ada oral test BI kat sekolah. Aku kena group pertama bersama Sarah dan Tuan Izzati. Dah lah tak hafal satu apa pun. Main hentam je speaking kat depan. Alhamdulillah dapat lulus. Fuhhh ~ lega.

#Just that. Nak pergi tidur sekarang sebab penat sangat =='
Doakan saya lulus dalam ujian pertengahan tahun ya. Terima kasih ♥ 


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life