<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Deactivated !
written on May 14, 2012 @ Monday, May 14, 2012 ✈


Assalammualaikum yeorebun ! Seminggu tak hupdate, rindu lak rasanya. Hehe. Itu pon nak bising.
Ahh! Youngmin chomel >__< Dah. Korang sume jangan tengok lama sangat sebab dia dah ade yang punya. lol.

Semalam aku dah tulis entry tapi tergantung, malas nak sambung. Nanti aku hupdate berjela-jela ya. Hari ni ingatkan tak nak online, tapi disebabkan nafsu nak online kuat ... aku mengalah. Hahaha. Tadi dah start pekse, pekse Pend. Seni jek. Aku buat soalan paling senang iaitu Kad Ucapan Hari Bapa. Hehe. Malas punya pasal. Esok periksa Pend. Jasmani and Sivik. Hari Rabu lak ada Sambutan Hari Guru. Yang aku hairan kenapa tak ada hari Pelajar Sedunia? Hehe. Nanti kalau aku jadi menteri aku buat hari khas untuk pelajar.

Aku periksa 2 minggu. Mid-year ni aku kena struggle habis-habisan sebab cikgu cakap kelas akan di streaming lagi. Uwaaahhh ! Malasnya -.- Awal tahun dah streaming, pertengahan pon kena streaming lagi. Spoil betullah. Aku takut math aku gagal je. Awal tahun dah lah fail, mintak-mintak kali ni lulus. Aminnn.

In this 2 week, aku akan deactivated facebooktwitter and of course blog ni. Tak dapat lah aku tatap muka youngmin buat 2 minggu ni T__T Papai nampyeon. See you after my exam. Take care and I hope you stay healthy. Alahai ... sedihnya ayat. lol.

Doakan aku berjaya dalam ujian pertengahan tahun ya :)
Pray my success in mid-year exam :)
And good luck untuk yang ambil ujian minggu ni.

Just that. Kbaii yeorebun ~~~


1 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life