<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Cuti 2 minggu !
written on May 26, 2012 @ Saturday, May 26, 2012 ✈


Assalammualaikum.
Gif ni aku buat sendiri. Tak tahu pulak jadi. Hahaha. Lol. Dia buat ni sebab peminat dia suruh and twins dia gelakkan dia. Haha. Jahat punya adik ipar! Uwah gitu. Lepas je buat benda comel ni  dia terus kebelakang sebab malu.

Jam baru menunjukkan pukul 1.09 pagi. Cheett, banyak lah kau punya baru. Aku baru dapat kongker laptop ni selepas abang aku guna selama 7 jam. Haha. Aku kira tau. Semalam petang, rumah aku tade elektrik. Ingatkan TNB ada buat sesuatu yang menyebabkan tade elektrik sampai kepetang. Aku tengok rumah jiran aku semua ada elektrik tapi kenapa just rumah aku jek tade. Jiran aku kata sejak pagi lagi dah ada elektrik and sebenarnya elektrik kat rumah aku yang ada masalah. Damn ! *flips table Ayah aku panggil orang betulkan and rupa-rupanya ada perkakas elektrik yang rosak. Nasib baik ada elektrik sebelum 6.30 petang. 
Ada apa masa pukul 6.30? Mestilah drama Korea aku, Skip Beat ! > < Dah lah first episod and ada Donghae ! Mana boleh aku terlepas. Kalau ada yang baca ni bukan minat drama Korea and rasa meluat .. better korang jangan baca .____. 

Skip Beat !
Ni cerita taiwan tapi dia amek gak pelakon Korea.
Donghae dan SiWon adalah ahli SuperJunior.


2 minggu lepas aku ada periksa and sekarang aku dah bebas dari mid-year exam yang aku rasa cam PMR sebab cikgu kata akan streaming kelas lagi. Hurm. Minta-minta aku tak tukar kelas. Aminn. Aku rasa jadi budak form 3 ni, penat sangat. Entahlah. Time form 1 and 2 tadelah letih sangat badan ni. Maybe sebab aku suka tidur lambat, tu yang badan lenguh giloss ni. Aku kalau sekolah ke tak mesti tidur pukul 12.00 tepat. Haha. Lol. Aku kena ubah sebelum PMR. Seriously .__.

Cuti 2 minggu ni, rasanya aku just stay home. Tak pergi mana-mana kecuali pergi mandi-mandi. Maybe, I don't know also. Keluarga sibuk memanjang and susah nak bawa aku pergi keluar jalan-jalan. Tulah sebabnya, kalau ada orang ajak pergi ajak keluar aku jadi excited giloss. Selalunya makcik tersayang aku je yang akan ajak. Kawan? Hurm pernah tu pernah, tapi mesti cancel. Aku pun lebih suka terperap dalam rumah dari keluar. Aku budak baik kan? Hehe. 

p/s: Budak tu online, tapi aku tak berani nak tegur. Just boleh stalk fb dia.

Just that.
Esok aku merepek lagi lah.
Nak buat kerja lain sekarang ^^
Assalammualaikum, Annyeong and Adios !


2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life