<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Seminggu dalam sebulan
written on April 20, 2012 @ Friday, April 20, 2012 ✈


Hai peeps ! Dah lame tak story sejak aku join banyak segmen. Hehe. Semalam birthday abang aku. tapi aku tak wish langsong :P malas aku. Dia tak wish aku, kenapa lak aku nak wish dia kan *balas dendam 
Dia start lah nak jealous kan aku. Dia cakap ramai kawan fb dia wish kat wall dia and 80% pompuan. Kesah pulak aku :P *menyampah Perangai mangalahkan budak-II.



Tapi kalau yang ni baru aku jelly >_< kawan dia baik giloss nak buatkan ni untuk dia. Aku rase kalau kawan kita buatkan ini khas untuk kita, ianya lebih berharga ~
Tajuk kat atas tu tade kena mengena dengan entry kali ni pun. Aku dah ketandusan idea nak tulis tajuk ape. Abaikan. Hehe.
Semalam aku PJ , main bola sepak. Lawan dengan budak lelaki. Nak tahu siapa menang tak? Mestilah
.
.
.
.
.
.
budak lelaki ~
Takkan lah pompuan. Ngee ~ Tapi Sarah giloss gempak lah. Dia pergi tempat gol lelaki. Just dia sorang je. Aku ade pegi sane tapi takut sebab aku sorang je. Dia lawan mengalah kan budak laki. Haha :D jangan marah Sarah ^^

Rabu haritu aku ade latihan bola tampar. Tapi hujan beberapa minit lepas aku buat latihan. Mula-II tu just hujan sikit je. So, main dalam hujan lah, macam sebelum ni. Lepas tu, bertukar jadi lebat. Benci betul ..dah lah aku kempunan nak main bola tampar ! Sekolah tu dah lah kejap ade, kejap tade -.-

Okay, just that.
Kbaii ~
Assalammualaikum :)

4 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life