<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Selamat Malam Dunia
written on April 14, 2012 @ Saturday, April 14, 2012 ✈

Hello peeps ! Memalam buta baru nak update blog. lol. Aku aktif malam je cam kelawar ~ Petang-II malas sikit -.- Hehe. Sekarang dah pukul 1.33 p.m. So, dah masuk hari ahad lah kan. Hari sabtu ade Koko. Aku persatuan pengakap and kelab Seni. Tadi ade buat gotong-royong sikit, mengecat bilik seni. Agak lawo lah kiteorang cat. Hehe. Semua budak dah balik tapi kitaorang still tengah cat. Aku sampai rumah dalam pukul 1.30p.m. Nasib baik dapat tengok Let's Go, Dream Team !



Tadi ade Minho (Shinee), Eunhyuk(Suju) dengan Danny Anh. Itu je yang aku kenal, sebenarnya ramai lagi.
Aku terjumpa satu article yang mengatakan variety show ni ade buat kat Malaysia. Buat pengetahuan awak semua ..yang aku tengok ni Season 1 and rumour yang diorang buat kat Malaysia adalah tahun lepas.

Siapa yang ade tengok variety show ni? Cuba angkat tangan ~ Hehe. lol.
Kalau ade cuba komen entry ni ... leyh kita bertukar tempat.

Just that. Kbaii ~

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life