<body>
bonjour ~

Welcome fella! This blog gonna make you thrice times to think whether to read or close xD

: Tikek, 19yo, malaysian .
+ follow | twitter | ask me

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Bad Boy - bigbang
written on April 12, 2012 @ Thursday, April 12, 2012 ✈


Hello peeps ! hari ni tade banyak benda yang aku nak cerita. Just nak cakap hari ni aku dah tukar lagu untuk blog. Bad Boy from Bigbang. First time dengar cam biase je, but bila semalam dengar kat radio sedap lah pulak. Hehe.

And tadi ade jumpe crush >_< dia stay back kat skola. Dia tengah makan and tadi dapat dengar suare dia but ade yang busybody -.- Menyampah. lol.

Hah ?! lupa lak ... aku baru prasan yang entry taleyh nak comment. Aku tak tahu kenapa. Ade sesiapa yang boleh tolong tak ? Kalau ade cakap kat tagboard ea. Thanks ~

Just that. Kbaii


3 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life